divendres, 21 de gener del 2011

La Candelera I

Com sempre, unes setmanes abans del 2 de febrer, diada de "La Candelera", ens hem d'inventar un projecte per crear una original palmatòria i així poder il·luminar la casa els dies d’hivern*.

Cursos passats ja vàrem dissenyar els nostres candelers amb diferents materials: un any amb tires de plàstic translúcid, ho podeu veure clicant aquí i l'any passat ho vam fer reciclant gots i llana de colors càlids.

Ara també reciclem, com acostumem a fer, oi? :) Aquest cop aprofitarem uns llapis de ceres que volien llençar. Com teníem tants hem decidit fer unes palmatòries de colorins. Agafarem fang i el decorarem i després amb cura i escollint tons semblants, clavarem les ceres al fang adornant la nostra peça. Sembla un volcà! diu en Nolus. I tant! O un meteorit!!! Tan se val que sembli! El més important és que ens ho hem passat d'allò més bé fent-ho!
Aviat us mostrarem com queden amb les llums de les espelmes enceses*. Segur que és molt bonic!

*Recordeu de no deixar mai encenedors a prop de la vista i la mà dels infants. Doncs aprenen per imitació, miren el que fan els adults i quan es descuiden- encara que els hagin prohibit- proven de fer-ho. I sobretot no els deixeu mai sense vigilància davant d'una espelma!

2 comentaris:

misako mimoko ha dit...

oh!! m'agraden aquestes candeleres Cristina!!
i el reis reciclats de sota!!!!!!

bon any nou!! :D
a veure quines maravelles feu aqust any amb aquesta taula nova tan guai!!!!!
petonets :)

Anònim ha dit...

M'encanten totes i cadascuna de les teves propostes! Trobo que aquesta és una manera molt original i vistosa de reutilitzar les ceres que no fem servir. Preciós!
Laura