dimecres, 25 de novembre del 2009

Nadal s'apropa!

D'aqui just un mes, serà Nadal! I els petits grans artistes de p4 i p5 ja estem preparats per a rebre aquest dia tan especial. Aquest any, hem decidit fer amb paper maixé una preciosa bola per decorar la classe i després per penjar a casa o en el nostre arbre de Nadal.

L'any passat ja ho varem fer amb els alumnes que ara cursen primer, i com va quedar tan xulo repetim el projecte. Per ara us mostrem imatges del procés de treball. Així, si voleu, podeu fer-ho a casa. És molt fàcil! La cola d'empaperar es converteix de sobte en "mocs de goril·la"! Aghhhhh, què fastigós i divertit alhora!

Cal folrar una bola de paper de diari i no oblidar-se d'afegir el cordillet! sinó després no podreu penjar-la a l'arbre. La pròxima classe, quan la bola ja s'hagi assecat, agafarem de nou els "mocs" per a folrar-la aquesta vegada amb delicats trossos de paper de seda, de tons vermells i rosats o verds i grocs. I... encara no està acabada! Falta molt més, les coses boniques requereixen el seu temps. Us ho anirem ensenyant a poc a poc, tingueu paciència. Quedarà preciosa, no creieu?