divendres, 31 d’octubre del 2008

Educació Infantil

Continguts bàsics

p4
Dibuix lliure. Pintura amb les mans i el pinzell sobre diferents materials. Manipular paper i cartolina: collage senzill, estripar, retallar i plegar. Treball amb gomets. Papiroflèxia: crear figures molt senzilles. Familiaritzar-se amb el modelatge: experimentar amb diferents materials com la pasta de paper, el fang blanc o la plastilina i construir fàcils volums amb cilindres de cartró, canyes, porexpan i cola.

p5
Dibuix lliure i pintura amb pinzell sobre diferents materials. Expressió de la forma i l’espai a partir de la realitat, la memòria i la imaginació. Manipular paper i cartolina: collage, retallar i plegar, elaborar composicions a partir del concepte de simetria. Papiroflèxia: crear figures senzilles. Modelatge amb diferents materials com la pasta de paper, el fang blanc, sorres... Transformar les superfícies que defineixen un volum, modificant-ne les qualitats tàctils i visuals (textura i color) a fi de detectar les qualitats plàstiques que la defineixen. Creació de volums amb fusta, canyes, porexpan, cilindres de cartró, plàstics i cola o cinta adhesiva.

1 comentari:

Segis ha dit...

Cris això ès un fliping! M´agrada que poses l´accent en les manualitats amb sencills elements de reciclatge, com ara taps de suro, i aleshores m´imagino cuantes ampolles de vi havien tapat i qui i com les van buidar...