dilluns, 10 de juny del 2013

L'últim taller de la temporada!


Gràcies Helena!

Què divertit ha estat poder ser una alumna més en els nostres tallers intensius!


I és que aquesta vegada, el passat dissabte 1 de juny, en el nostre curs intensiu dedicat a la ceràmica, l'Helena va ser la que va portar la batuta gairebé tot el matí! 

Un monogràfic dedicat a l'art de la ceràmica, a saber modelar una figura o a gaudir de la matèria. Per la meva banda vaig ensenyar a les nostres atentes alumnes, com crear una formiga a partir del reciclatge d'una pinça d'estendre, però més tard Helena ens va delectar amb clares i relaxants explicacions sobre el fang, la matèria, la terra... per després plasmar-les en peces de ceràmica.

Estimats i estimades alumnes de tots aquests cursos intensius, només dir-vos que aquest, ha estat l'últim taller de la temporada però no és el final d'una il·lusió per ensenyar-vos el que Helena i jo sabem i també per gaudir aprenent de tots vosaltres. Moltes gràcies per tot i feliç estiu!

1 comentari:

Anònim ha dit...

I tant que ens ho vam passar bé! L' Helena va saber crear un ambient ben relaxat i vam poder modelar amb fang de diferents textures i colors. Ara ja només ens faltarà posar-ho a prova amb els nostres alumnes.
Aquesta vegada sí que vam poder conèixer l'Helena en estat pur...
Una altra vegada gràcies a les dues x tot!
Montse V.