dimarts, 20 de novembre de 2012

Taller de Nadal


Sento la tardança! Avui, per fi!, us puc presentar el "making of" del taller intensiu que vaig impartir juntament amb Helena el passat dia 27 d'octubre. Què dir que no hagi dit ja: és sempre una meravella trobar-se amb un alumnat tan apassionat. Fer classes i ensenyar a persones sensibles, amb ganes d'aprendre i de gaudir. L'esperit nadalenc, tan típic: bona harmonia i molt de caliu, va estar present en tot moment! Fins i tot el pastís nevat de xocolata blanca va deixar-nos un sabor ben dolç en tots els projectes, oi?
Gràcies a totes i a tots!, dos homes al taller, tot un rècord! :-D Gràcies per la vostra simpatia, la vostra capacitat d'ensenyar les vostres pròpies idees als altres, per contagiar-nos la vostra passió per la creativitat i les ganes d'aprendre. El vostre interès i dedicació, i per apassionar-vos al practicar noves tècniques. Heu estat excel·lents alumnes i l'Helena i jo només podem estar satisfetes d'haver après molt amb vosaltres compartint aquesta genial experiència juntes. 
Agraeixo que la Montse Vallhonrat i l'Olga Martínez, súper veteranes dels nostres cursos, també hagin fotografiat l'experiència. Fins i tot podeu veure els seus projectes que després van acabar molt bé a casa... Si és que no poden parar de crear! :-D

"Un curs però que ben profitós! Gràcies a vosaltres per tots els recursos que oferiu!!! Jo personalment m'ho passo pipa en cada curs i aprenc moltíssim. El pròxim... no me'l perdo!!!! Un petó del grans, Cristina!" Olga Martínez de "Petits Grans Artistes"