dimarts, 2 d’octubre del 2012

Com cada any...

Com cada any el nostre amic el mussol de la Tardor apareix per la classe màgica. Què podem explicar-vos d'aquest ocell que tant ens agrada... Al mussol, per exemple, sempre se li ha relacionat amb la deessa Atenea, deessa de la saviesa i en gairebé totes les cultures quan es vol simbolitzar la figura d'un professor es dibuixa un mussol amb ulleres! Oi que heu vist al mussol com un au molt intel·ligent en algun conte o pel·lícula i els altres animals del bosc acudeixen a ell a la recerca d'un consell savi? En fi, llest o no, nosaltres ens estimem aquest ocell i ho estem passant molt bé aquesta vegada dissenyant un mussol simplement amb un tub de cartró, colors del bosc i molta paciència. Aviat us mostrarem una bona col·lecció!

A Fem Manuals, som uns experts creant mussols amb diferents materials i variades tècniques. Clicant els enllaços podeu contemplar com altres vegades ha volat per la classe aquest benvolgut ocell! Amb plomes de suro o sent una bonica au feta de cartró.


I com encara tenim temps de classe, reciclant el cartró que ens ha sobrat, una mica de llana desfilada, retoladors i molt sentit de l'humor ens podem fabricar una senzilla però divertida titella de dit amb dues cares!
PhotobucketPhotobucket

1 comentari:

Floreta del Bruc ha dit...

Buscant per la red com orientar un taller de manualitats que m'agradaria fer amb els nens i nenes de l'escola (sóc monitora), m'he trobat amb aquest blog tan fantàstic. Felicitats per fer una feina tan bonica i plena de grans valors!