dimarts, 10 de juliol de 2012

Pizza Napolitana

Nàpols, Instituto Cervantes, dilluns 2 de juliol, vuit petits artistes italians amb molta creativitat, ganes de divertir-se i aprendre com es fa animació en stop motion ja estan preparats per crear tres grans pizzes: La Marinara amb els seus ingredients principals: els famosos peixos reciclats de Fem Manuals!, aiguades màgiques i una gran medusa pintada pel fantàstic Juanjo Sáez. La pizza Diàvola: el Vesubi, sempre present en el paisatge napolità ens inspira i la massa es converteix en un volcà ple d'ardents pebrots que ballen la dansa del foc. I finalment, l'estupenda pizza Siciliana, d'esperit mafiós i camorra embolicada en una gran "spazzatura", trista realitat que sofreix sovint la ciutat italiana. Una experiència increïble, plena de bon humor amb en Mario, la Natália i el Juanjo! Gràcies per compartir-ho amb mi!
¡Mirant a través d'un peix reciclat!
Preparant els pepperoni de cartró per a la pizza Diávola.  
El nostre Juanjito pinta una enorme medusa que lluitarà contra els entremaliats nois napolitans! 
La incorporació de Fem Manuals a PDA ha introduït la variant de la construcció d'elements a partir de materials reciclats, dotant al stop motion d'una riquesa molt particular.
Paciència i dedicació van demostrar aquests noiets italians. 
Salvatore Il capo

La camorra e la sua spazzatura
Calentant motors... 
 Visió còmica i enginy no els falta als alumnes...
Natalia Pérez, l'ànima que vetlla per PDA, ensenya els dos primers peixos que han creat els artistes.

Juanjo preparant el "fum" que sortirà per la boca del volcà de la pizza Diàvola. 


El plantejament del taller consistia a reproduir totes les pizzes i donar-los vida en pixelació. La pizza Marinara de fons blau, els fantàstics peixos que s'han construït a partir de materials reciclats i uns alumnes totalment entregats.
Cada nen mou el seu peix entre les porcions de la pizza Marinara. Una càmera penjada al sostre recull una fotografia que es captura des d'un ordinador amb el programa Dragon.

El Vesubi observant tots els nostres moviments en el Cervantes.
Ara toca la postproducció! Tan aviat estiguin acabades les petites animacions, us les mostraré amb molta il·lusió!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

wawwwwwwwwwww quina experiència!
Marco

Àngels ha dit...

Txuli!!!

Anònim ha dit...

What fun! I love the fish and the large scale! I am an art teacher in Australia - I would love you to visit me at Dream Painters :)