dimarts, 7 de febrer del 2012

Sant Jordi intensiu!

¡Repetim el curset intensiu dissabte 17 de Març!
Atenció cavallers de la imaginació i princeses de les manualitats, un nou curset per adults us esperen a Fem Manuals amb Llum de Colors! Prepareu la vostra llança per guanyar amb molta creativitat i bones idees al drac de l'avorriment i de la poca originalitat! Vols aprendre noves idees plàstiques per gaudir de la diada de Sant Jordi com cal? Roses que fan olor i mai es marceixen, petits dracs que fan pessigolles a la panxa, donzelles de filferro...
De nou Fem Manuals s'uneix amb Llum de Colors per oferir-vos un intensiu monogràfic de Sant Jordi i també de Pasqua!! Mestres, educadors, mares, pares... Tots sou benvinguts! Una trobada per aprendre, gaudir i renovar-vos amb noves propostes i tècniques plàstiques... Si voleu veure com han estat els cursos que s'han fet fins ara i com és de fàcil i divertit, clica aquí!

Informació pràctica
Preu 120€ (material i dinar inclòs. Només cal portar l'esmorzar i una bata per no embrutar-se!)
Data dissabte 25 de febrer de 2012 (ara dissabte 17 de març!)
Lloc "Llum de colors" C/Mar 20, baixos, Tiana, Barcelona
Horari de 10:00 h a 14:00 h i de 15:30 h a 19:00 h
Inscripcions a hcarreras@telefonica.net
Condicions generals
Places limitades a 10 alumnes. Cal fer un pagament previ de 20€ per reservar la plaça (Per confirmar-te si encara queden places truca abans al 93 395 52 81 o al 655 91 20 28. Pregunta per l'Helena!). En cap cas es farà el curs sense haver fet efectiu l’import total corresponent. Per donar-te de baixa cal avisar amb 5 dies d’antelació.