dimecres, 22 de desembre del 2010

REISiclats!

La nit de Reis és una de les més màgiques que hi ha al llarg de les festes nadalenques. Segons la tradició, els tres Reis són Melcior el rei blanc, Gaspar el rei ros i Baltasar el rei negre. Aquesta nit els Reis deixen regals als nens i nenes que s'han portat bé durant l'any.
Aviat s'apropa aquesta data, què emocionant! I aquest any els Reis Mags d'Orient tindran una bonica sorpresa. No només els hi haurem deixat pa i aigua per als camells, també esperem que es posin molt contents quan vegin que els hem fet un retrat-escultura amb materials reciclats. Perquè... hem reciclat moooolt: rotllos i rotllos de cartró i mooooltes caixes de cereals!
Amb aquest material tan senzill, unes quantes grapes, pintura i purpurina, hem dissenyat aquests màgics personatges per donar-los la benvinguda, la nit del 5 de gener, quan ens deixin els regals que tan hem desitjat. Segur que l'endemà ens trobem amb alguna propina per la feina ben feta!
Ah! I donarem la benvinguda a aquests simpàtics reis amb unes supercorones fetes amb molta il·lusió. Mireu quin macos que estem!

8 comentaris:

Unknown ha dit...

Uns reis preciosos, com tot el que he vist en el teu blog. Felicitats i gràcies per compartir-ho.
Anna

Anònim ha dit...

Buscant per internet es poden trobar moltes varietats de titelles fetes amb rotllos de paper, però aquests Reis Mags són espectaculars, a més cadascún és diferent i té el seu toc personal. Genial! Laura

Anònim ha dit...

Senzillament, m'encanten.
Irene

Virginia ha dit...

Divinos de la muerte, te encontre jijijij y ya te llevare en mis actualizaciones y feliz año me encanta tu trabajo genio.

Fini ha dit...

Me encantan tus ideas, son excelentes. Así que te voy a enlazar en mi blog para no perderte de vista.

Fini ha dit...

Hola! T'he deixat un regalet al meu blog.

ideesmagistrals ha dit...

M'inspireu i per això us done també un regalet, però me dóna en el nas que és el mateix que Fini...
http://ideesmagistrals.blogspot.com/2011/01/premi-per-ajudar-seguir-sommiant.html

Modificateur de voix en ligne ha dit...

Qué buenas ideas tenéis, son fántasticas.