divendres, 13 de novembre del 2009

Un vitrall de mentida

Visitant el blog de "4crazykings", vam descobrir una manualitat molt original. Ensenyaven a fer un vitrall de mentida.
Un vitrall és una vidriera de colors que forma un dibuix i que adorna finestrals i altres obertures. Generalment els vidres es monten sobre un marc de fusta. Aqui la gràcia és que en lloc d'utilitzar vidre, utilitzen Mod Podge, una espècie de cola o làtex. La gent de "4crazykings" van agafar la idea del blog "Her Cup Overfloweth". Si el visiteu, podreu veure que és una activitat molt fàcil de fer. Només heu de tenir paciència i ganes.
Com la Marina, de sisè, és molt pacient, va decidir de provar de fer aquest experiment a classe. Al no tenir Mod Podge, vam utilitzar cola blanca. Al cap i a la fi, quan es seca es torna transparent.

Com veieu, el resultat crida molt l'atenció. I els materials no són gens cars: tubs de cartró, una mica de cola, lluentons i... paciència! fins que la cola s'ha endurit potser ha de passar més d'una setmana!

5 comentaris:

moni ha dit...

gràcies Cristina pel teu comentari! quin vitrall tan maco!! per a que s'assequés sense enganxar-se, damunt de quina superfície ho va posar?
Un petó!

La classe màgica ha dit...

Hola Moni!

Perquè la cola no s'enganxi, vam posar el vitrall sobre una superfície de plàstic. Una carpeta o un separador ja funciona! :-) petonets!

luciasm ha dit...

M'encanta, ho provarem aquest any a classe!!!

moni ha dit...

gràcies!!!

luciasm ha dit...

Fet! El resultat a: http://antavianatramuntana.blogspot.com/2009/12/decoracio-nadalenca-al-cicle-superior.html