dijous, 12 de març del 2009

Insectes

Ara que fa menys fred i surt més el sol podem observar els insectes que ronden pel pati, les bestioles estranyes, els escarabats bum bum... Podeu veure que a classe també tenim una petita col·lecció:

Els artistes de p4 han creat uns insectes reciclant safates de porexpan, llana de colors i cartolina. Si també voleu provar de fer-ho a casa, us ho expliquem:

Retalleu de la base de la safata per construir el cos de la bestiola. Talleu osques pels dos costats de la peça retallada i enrotlleu en un llapis uns dos metres aproximadament de llana.

Després disfruteu fent passar la llana per les osques en diferents direccions.
Quan hàgiu enrotllat tota la llana, el cos del vostre insecte ja estarà acabat!
Ara només faltarà construir les ales, si es tracta d'una bestiola que vola o les potes si camina, les antenes i els ulls. Penseu que hi han insectes que en tenen més de dos!
Podeu dibuixar els ulls en una cartolina i enganxar-los, fer les antenes amb filferros netejapipes i les ales amb plàstic reciclat de qualsevol ampolla o separador de carpeta.

Magnífica col·lecció! Us agradaria veure'ls de més aprop? Cliqueu aquí!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Fantàstica idea! L'aprofitarem per a les tapes dels àlbums.
M'encanta el blog. Em recorda la meva infantesa... ENHORABONA!!!

La classe màgica ha dit...

Doncs quina infantesa més divertida, no? Ja ens ensenyaràs aquestes tapes d'àlbums quan estiguin acabades! ;-)

Anònim ha dit...

Des de fa temps sóc una fidel seguidora del vostre blog i he de reconèixer que m'agraden totes i cadascuna de les propostes que ens presenteu.
Us felicito per aquesta "explosió" de creativitat i us agraeixo que ho compartiu amb tots nosaltres i ens engresqueu d'aquesta manera, a dur a terme les vostres propostes!

La classe màgica ha dit...

Moltes gràcies pel teu comentari tan encoratjador! Ens fa molta il·lusió que tothom comparteixi amb nosaltres els projectes, les idees i el nostre petit gran art! ;-)

Cristina

Anònim ha dit...

Estan molt ben fets.Jo jo el proxim dimarts tambe fare un insecte

Unknown ha dit...

Moooooolt xulooos!!
Jo faré una abella o una papallona ;-)

Isabel ha dit...

teniu un blog i tot!

doncs repetir, http://www.flickr.com/photos/manualscanigo/3343197309/, que feu tots molt bona feina :) .. per cert aneu a la Canigó de Sant Just? (jo anava a la Montseny)

Seguiu aixííí