dimarts, 17 de febrer del 2009

Mares i comentaris

Aquest bloc és un lloc web fàcil d'utilitzar, on publiquem les noticies de Manuals, els nostres pensaments, interactuem amb altres usuaris... També comporta la connexió i diàleg amb vosaltres, pares, mares, alumnes i totes les persones interessades en l'art que fan els infants a la classe màgica. Gaudiu del seu treball i molts de vosaltres us preneu la molèstia de participar amb comentaris. La "mort" d'un bloc es produeix per falta de comentaris. I molts visitants no se'n adonen que aquests són vitals per a la seva supervivència ;-)

Però més d'una mare m'ha parat pel poble! I m'ha explicat que té moltes ganes de escriure'ns i participar, però no sap com fer comentaris. Així que avui ho explico:

Quan llegiu una entrada, és a dir: una noticia o missatge, i us agradaria comentar-la, heu d'anar al final del text i sempre apareix l'hora en que s'ha escrit i la paraula "comentaris". Com veieu en la següent imatge, heu de clicar sobre la paraula "comentaris":


Llavors us apareixerà una finestra com aquesta:

Escriviu el vostre comentari i si no sou de "Google/Blogger", "OpenID" o no us ve de gust deixar el "Nom/URL", podeu escollir tranquilament l'opció "Anònim" i firmar el vostre text, si voleu.
Després només heu de clicar "Publiqueu el vostre comentari" i ja està!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens un blog molt divertit i molt pràctic la meva filla encara és petita peró en dos dies ja estic fent tot aixó!!! felicitats de debó

Anna Coll ha dit...

Felicitats Artistes! i felicitats Cristina!
Sóc professora interina d'Educació Visual i Plàstica. Actualment treballo amb alumnes de 2on d'ESO.
Et felicito pel treball cretiu (i feinada!) que dus a terme i com responen aquest artistes!
Continueu creant! ;)

Anna Coll
acoll26@xtec.cat

La classe màgica ha dit...

Moltíssimes gràcies Anna! :)
I merci a tots i totes que ens visiteu i per les vostres paraules sempre encoratjadores!!!
Cristina

Anònim ha dit...

Anna,
M'ha encantat la pàgina...per cert la vaig trobar a través d'una pàgina en anglès www.artprojectsforkids.org que potser ja coneixes...
Molta sort i segui treballant així!
Una mestra catalana que treballa a Navarra.