dimecres, 10 de desembre del 2008

Nadal a la llauna

Les llaunes en conserva van ser inventades per poder mantenir els aliments sense que perdessin les propietats.
Nosaltres conservarem aquest Nadal 2008 dins d'una llauna! Com? Molt fàcilment: agafarem una mica de purpurina, tinta aiguada i cartulina. Afegirem molta il·lusió, ganes de dibuixar i de retallar i també un grapat d'imaginació. Ho barrejarem tot i ho ficarem dins de la llauna perquè es conservi perfecte fins el dia de Nadal. Llavors ho obrirem i degustarem una petita obra d'art amb tot el seu gust i qualitat. Si voleu veure més, cliqueu aquí!


9 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bonic! I molt bona idea!!! Felicitats!

Sther ha dit...

Hola Cristina!
Realment és per felicitar-vos a tu i als teus alumnes. M'agradat molt el blog i he posat un enllaç en el meu, espero que no et molesti.

Per cert, això de les llaunes... heu fet alguna cosa especial per evitar les parts afilades?

Sther.

La classe màgica ha dit...

Hola Sther!

Moltes gràcies per les teves felicitacions i per afegir-nos al teu bloc. Ens agrada molt saber que hi ha persones que valoren els nostres treballs! També hem afegit el teu bloc al nostre apartat "Ens agrada" ;-)

Respecte al teu dubte, et diré que per evitar que els nens es tallin, s'han obert les llaunes amb un obrellaunes manual, concretament un de la marca WMF www.wmf.es Suposo hi han més models al mercat, però aquest és perfecte perquè no deixa cantells afilats i a més es pot tornar a tapar la llauna.

Una abraçada,

Cristina

Sther ha dit...

Hola Cristina, ja el tinc localitzat mitjançant la web. Moltes gràcies! Desconeixia que hi hagués un obrellaunes d'aquestes característiques, amb ell serà més fàcil reciclar aquest material.

Molt agraïda per tot i bon any per tots vosaltres.

Sther.

Anònim ha dit...

Me encanta como ha quedado este trabajo!! La verdad es que estáis haciendo cosas preciosas niños!!!
muchas felicidades!!

Anònim ha dit...

Trobo que aquesta idea del nadal a la llauna es molt divertit.

Carles ha dit...

Hola, felicitats per la teva feina. Voldria saber quina tècnica utilitzes per fer els dibuixos i com obres les llaunes. Gràcies

La classe màgica ha dit...

Hola Carles,
els dibuixos de les llaunes al igual que els dels angelets són fets amb tinta aiguada sobre cartolina. Les llaunes s'obren com li explico a la Sther en un comentari de la mateixa entrada de "Nadal a la llauna", on tu també has deixat un comentari: (si els llegeixes ho veuràs ;-) http://manualscanigo.blogspot.com/2008/12/nadal-la-llauna.html

Que vagi bé! :)

Cambiador de voz ha dit...

¡Qué cosas más preciosas hacéis! ¡Me encanta!