dimarts, 27 de setembre del 2011

¡¡He dicho búho!!!


Ja està aquí una altra vegada la Tardor! I de nou, el paisatge comença a canviar suaument. Ocres, marrons, rogencs, daurats... les fulles dels arbres ens regalen postals càlides plenes de màgics colors...
I com passa gairebé cada any, en aquesta època ens visita el nostre amic el Senyor Mussol. Fa dos anys, aquesta au nocturna es va passejar per la classe màgica amb cos de cartró, molt simpàtica vestida amb trocets de paper. I aquest mateix any el mussol també va ser un tap de suro, grassonet i petitó. Això sí, tots ells tenien les seves ales, la seva cua, les seves plomes, el seu bec d'or i uns ulls que brillaven en la foscor donant-li un aspecte misteriós.
Aquest curs hem decidit fer de nou els mussols de suro perquè són fàcils de fer i el resultat és molt divertit. Oi que sí?

7 comentaris:

Unknown ha dit...

eres genial!

Anònim ha dit...

que bonics!! i els ulls florescents com els feu?
Anna

La classe màgica ha dit...

Hola Anna,
els ulls són així de lluents gràcies a una pintura florescent que pots trobar en botigues especialitzades en plàstica o manualitats :-)

Anònim ha dit...

gràcies! és fantàstic tot el que feu!Anna

http://manualitats.marharo.com/ ha dit...

Hola!
Sóc l'Àngels
M'agraden molt els teus mussols. El treball resulta espectacular!
Fa uns dies vaig visitar el teu blog i el detall dels ulls em va fer acabar de decidir sobre com fer el mural de haloween a l'escola.
D'aquí a uns dies ho penjaré al blog i espero que em quedi tan bé com a tu.
Ah! si visites el meu blog, trobaràs un regalet!
http://manualitats.marharo.com/

Anònim ha dit...

Hola Cristina, el teu blog sempre és un lloc d'inspiració; no trobem la pintura fluorescent, ens podries recomanar alguna botiga, sius-plau, moltes gràcies per compartir el vostre art, una gran abraçada!!!

eSadElBlOg ha dit...

molt xulos!! i saps que l'altre dia a un sopar hi havia uns quants personatges de la nostra edat que no savien això de "he dicho buho!"