dissabte, 17 de setembre del 2011

Photobucket
Des de fa força temps, molts mestres de primària m'heu demanat la possibilitat de rebre alguna classe pràctica per poder aprendre noves tècniques artístiques, renovar els vostres recursos i així millorar en el vostre treball com a educadors, sobretot en el camp de la plàstica. Així que, com heu estat tan tossuts, al final m'heu convençut!

Avui us presento el taller intensiu que impartiré juntament amb una bona amiga, l'Helena, aquest proper dissabte 29 d'octubre de 2011. Un taller on aprendreu diverses tècniques com dibuix, paper maixé, manualitats amb materials de reciclatge, collage... per poder aplicar-les a la vostra professió o a la vostra vida familiar i comunitària.
El taller es farà a un lloc amb molt d'encant, "Llum de Colors", l'espai on l'Helena imparteix les seves classes de manualitats des de fa uns anys i on podreu compartir propostes artístiques a fi de treure el màxim profit de la vostra capacitat creativa i educadora. Un seminari vivencial per generar un munt de noves idees i renovar els vostres recursos de formació.
Però el taller no només està adreçat a mestres, educadors, monitors de lleure, treballadors socials i estudiants universitaris. Qualsevol adult amb inquietuds creatives és benvingut!

Així doncs, compartiu experiències i passeu-vos- ho bé experimentant amb els materials i potenciant la vostra creativitat. Us emportareu mostres del que heu après i creareu el vostre propi àlbum de fitxes tècniques. Per fi, teniu l'ocasió d'aprendre amb nosaltres i de gaudir de l'experiència que hem rebut durant tots aquests anys ensenyant art i plàstica a molts nens i nenes.
Informació pràctica
Preu 120€ (material i dinar inclòs. Només cal portar l'esmortzar i una bata per no embrutar-se!)
Data dissabte 29 d’octubre
Lloc "Llum de colors" C/Mar 20, baixos, Tiana, Barcelona
Horari de 10:00 h a 14:00 h i de 15:30 h a 19:00 h
Inscripcions a artefacta@artefacta.es o hcarreras@telefonica.net
Condicions generals
Places limitades a 10 alumnes. Cal fer un pagament previ de 30€ per reservar la plaça (envieu-nos un email abans per confirmar-vos si encara queden places!). En cap cas es farà el curs sense haver fet efectiu l’import total corresponent. Per donar-se de baixa cal avisar amb 5 dies d’antelació.

4 comentaris:

Valeria ha dit...

Quina làstima, si no fos per un poquet d'aigo que ens separa i un bebé, allà em teniau. Esper que n'hi hagi d'altres...

jo ha dit...

What an inspiring blog. I love it.

Anònim ha dit...

Un dissabte genial!! bona companyia i molta molta creativitat, gràcies per tot Cristina i Helena. una abraçada.
núria

Anònim ha dit...

Vam disfrutar molt! Unes artistes per companyes, una pila d'idees per fer amb els alumnes i L'Helena i la Cristina una font de creativitat. Gràcies pel tracte i una abraçada de les fortes.
Espero poder tornar a participar en un altre curs amb vosaltres. Fins aviat!
Montse.