dijous, 16 de maig del 2013

 photo ceramica_zps8a8a7f43.gif
El modelatge amb argila és un dels processos tècnics més antics de la història de la civilització. Saps que la realització de recipients fets de fang es remunta als principis de la humanitat? Si agafes un tros d'argila i tanques els ulls, i sents en la teva pell aquest material humit, barreja de terra i aigua, resulta fascinant l'intentar desxifrar com els habitants de la prehistòria, van arribar a descobrir que, amb l'acció del foc, l'argila es convertia en ceràmica...
Aquesta vegada en Fem Manuals i Llum de Colors hem decidit fer un monogràfic dedicat a la ceràmica: Un nou taller intensiu per a adults, l'últim de la temporada! on aprendràs tècniques i trucs bàsics per treballar amb aquesta matèria: un element principal, ja que conté en si mateix, la història, l'art, el descobriment dels sentits...Un material primari i ancestral, gairebé gairebé, indígena, però alhora és tan subtil com l'aire i a més en el seu procés actuen els elements de la naturalesa, per la qual cosa, també conté la màgia de la transformació absoluta.

Saps com pot modelar-se un tros d'argila fins a transformar-se en una preciosa peça de ceràmica feta per tu? Un taller fet sempre a través d'un mètode que orienta i no imposa... Embruta't, experimenta, gaudeix amb aquest material i obre el teu potencial creatiu!

Informació pràctica
Preu 55€ (Material inclòs. Només has de portar una bata per no embrutar-te!)
Data Dissabte 1 de juny de 2013
Llloc "Llum de colors" C/Mar 20, baixos, Tiana, Barcelona
Horari de 10:00 h a 14:00 h
Inscripcions a hcarreras@telefonica.net
o trucant al  933 955 281 o al 655 912 028
Condicions generals
Places limitades a 10 alumnes. Truca abans per confirmar-te si encara queden places!