dissabte, 20 d’abril del 2013

Sant Drac


El dia de Sant Jordi commemora la mort d'aquest cavaller el 23 d'abril de 303. A més, la Unesco va declarar aquest dia de primavera el 1996 com a Dia Internacional del Llibre. Així que ja coneixem de sobres moltes de les tradicions que se celebren: regalar llibres i llegir-los :) regalar una rosa a la teva enamorada, etc. Aquest curs hem decidit només donar protagonisme al senyor drac. El pobre sempre acaba mort, amb la llengua fora, sense una espurna de foc i rematat per la llança del valent cavaller.  

Doncs no!, aquest cop el drac ha atrapat a la pobra princesa i potser se la cruspirà d'un mos si no es porta bé. A més, la terrible bèstia se'ns ha aparegut de molt diverses formes i materials: de cartró i amb cap de metall, de cartolina reciclada i trossos de porexpan, fet de petits llistons de fusta o de suro... Us els mostraré molt aviat, quan estiguin acabats del tot. I no tingueu por, ja han esmorzat princeses entremaliades (que estan molt de moda ara) i que mereixien estar entre les seves gargamelles!

3 comentaris:

TXELL ha dit...

M'encanten aquests dracs!!

buy tapentadol 100mg online ha dit...

Great information, i was searching of this kind of information, thankyou very much for sharing with us.

Buy Modalert 200mg Online ha dit...

I found this is an informative blog and also very useful and knowledgeable Buy Modalert 200mg Online | Buy Modalert 200mg Online