dimecres, 19 de setembre del 2012

Esplèndid taller!

Fa molt pocs dies, Fem Manuals juntament amb Llum de Colors, va oferir un pràctic i intensiu taller de Tardor per a adults. Avui us mostro algunes imatges de les entusiastes alumnes que vam tenir treballant sense parar: El fantàstic trio de l'escola Joviat: la Carlota, la Lola i la Judit, emprenedores i molt actives, la laboriosa Mont, sempre concentrada en la seva tasca, la Marcela, escultora i experta en ceràmica i bons consells i la seva dolça filla Marta, jove mamà amb ganes d'aprendre. El genial duet d'Alella que repetia sessió: les simpàtiques Mari i Marta, apassionades en tot el que sigui artístic, i l'Anna, tranquil·la i tenaç, segura del seu treball. A totes elles, l'Helena i jo, us donem les gràcies per la vostra passió demostrada i l'atenció rebuda i pel vostre tracte càlid en cada projecte del taller.









Esperem que el que hàgiu après pugueu aplicar-ho en la vostra vida diària o ensenyar-ho als vostres alumnes, doncs nosaltres hem après molt de vosaltres també!

Com va dir Ciceró, si vols aprendre, ensenya!
"Lloc agradable, ambient relaxant, taller productiu, pastís deliciós...  Amb ganes de repetir, gràcies!" Anna Gonzalvez Pinell

2 comentaris:

Carlangues ha dit...

oooh! Quina enveja! Quan fareu un altre?

Tirlibibi petit journal du Nord ha dit...

Me encanta tu blog! ✽muy interesante✽

Seems really great workshop with kids!

Lora ( from Paris )