dijous, 26 de maig del 2011

Gairebé tres-cents peixos!







"-Què xulo tot plegat!!!! Quin maaaaaar!!!! M'agradaria saber com es fa la tinta o aquarel·la amb que pinteu els peixets. És pintura barrejada amb aigua? Moltes gràcies! Rosa"
La Rosa, després de veure l'article sobre la Festa de la Primavera, ens va preguntar com estan fets els peixos del nostre "supermar".
La classe màgica li va contestar: "Hola Rosa, els peixets estàn pintats amb tinta aiguada de color blau. Segons la quantitat d'aigua que posis, el color blau és més intens o menys! Aviat escriuré una entrada sobre els peixos i els podreu veure amb més detall!".
Avui doncs, us presentem de ben a prop els dos-cents i escaig peixos que van estar nedant durant més d'una setmana per la classe màgica. Peixos dibuixats amb retolador sobre cartró reciclat de caixes de cereals, i després pintats amb ceres blanques i tinta aiguada en diferents intensitats de blau.
Una passada! La millor crítica la va fer una amiga que al veure-ho va preguntar-me: "Qui és l'il·lustrador que ha dibuixat aquesta meravella? Doncs els autors són nens i nenes de 4 anys fins a 11 anys!!! vaig respondre... No cal ser adult per fer autèntiques obres d'art, veritat?

2 comentaris:

moni ha dit...

tens els millors il.lustradors de món!!! felicitats per l'immens oceà que vas crear amb ells. un petó!!!

Marta ha dit...

son increibles los peces, me gustan muchísimo!!!