dimecres, 16 de març del 2011

Fórmula 1

Per guanyar un Gran Premi, una escuderia necessita uns enginyers molt especialitzats. Es fan milers d'hores de proves amb maquetes a escala abans de construir els monoplaces o de fabricar les peces a mida real...
Nosaltres hem decidit començar reciclant tubs de cartró, taps d'ampolles de plàstic i de suro per fer el nostre super cotxe. També amb cartolina dibuixarem un gran foc que surt del tub d'escapament, un pilot expert i el nostre número de la sort!
A la classe màgica estan corrent molts Alonsos, Hamiltons i Buttons! Qui creieu que serà el campió?

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Fantàstics! De ben segur que van tenir molt d'èxit. Com va enganxar les rodes? Veig que heu fer servir suro, taps de plàstic i un pinxo llarg?

Marisol ha dit...

¡¡¡geniaaall!! sou uns artistes!!

Anònim ha dit...

Fantàstic! com tot el que feu!Anna

moni ha dit...

oh! al meu fill li encantaria fer un cotxe com aquest!!
(ahir a casa vàrem fer un pal de pluja per a una activitat de l'assignatura de música... llàstima que no vaig fer fotos del procés...)
visca la creativitat Cristina!!!!

milpalabras ha dit...

¡Hola!Hace un tiempo que había dado con vuestro blog y me lo guardé en mis "favoritos". La verdad es que ES ABSOLUTAMENTE GENIAL lo que estáis haciendo. Las ideas, la realización, el seguimiento en el blog y SOBRE TODO, y lo que se percibe de las fotos - un disfrute de los chavales/as auténtico y sincero. ¡Eso es una verdadera clase de plástica! Que los demás tomen nota y se inspiren. La creatividad que emana de vuestros trabajos es inspiradora. Yo voy pasando la dirección de vuestro blog a tod@s mis amig@s a que les pueda interesar y también fuera de las fronteras de España.

Gracias por compartir vuestras creaciones y ENHORABUENA para la maestra, que es una ARTISTA. Tenéis muuuucha suerte. ¡Seguid así!
Besos, Ariana

Educar Pegar Volar ha dit...

Como siempre, unos trabajos geniales. Enhorabuena por potenciar la creatividad y la expresión de estos artistas

Ametlla ha dit...

Quina bona ideaa!