dijous, 24 de març del 2011

Apareixem a Kireei!


Sempre estem orgullosos de formar part de projectes bonics i interessants com els que fa Kireei! Fa dos anys ja vam aparèixer a les seves pàgines i actualment tenim un petit racó a la seva web...
Ahir, després de molta feina, les nostres amigues van regalar a tothom el plaer de poder gaudir del seu segon fantàstic magazine. I encara més! Ens fa molt feliços formar part d'aquest nou número. Visiteu-lo, val la pena!

6 comentaris:

Decora Recicla Imagina… ha dit...

Enhorabona!!! Ja ho he vist. Està genial! I es que fas un treball genial! Les fotos están moolt boniques. S'olora la creativitat en la llum. Moltes felicitats.

La classe màgica ha dit...

Moltes gràcies! :-D

moni ha dit...

Felicitats Cristina! L'article està molt bé i les fotos són xulíssimes... qui pogués tornar a ser nen i assistir a la teva classe!!!
Un petó!

misako mimoko ha dit...

felicitats a tots!! :D

Las Teje y Maneje ha dit...

Moltes felicitats Crsitina! fa dies que vaig veure la revista però encara no havia tingut l'oportunitat de fer-te un comentari! A veure si ens veiem aviat que ningú no ho diria que som veïnes!
Petó!

Eva ha dit...

No veia el moment de que sortís l'article, quines ganes de veure'l!!! Va ser tot un plar passar una estoneta amb tu i els teus nens. A veure si algun dia ho podem repetir! Molts petons guapíssima.