Fa uns dies us vam dir que preparàvem un fantàstic Carnestoltes dedicat a Àfrica i les seves màscares. Els artistes de segon fins a cinquè, molt interessats sobre el tema, van buscar imatges i informació sobre el que és i representa una màscara.
Vam veure que moltes màscares es feien de fusta i elements naturals. I que especialment les d'Àfrica exerceixen un paper important en les cerimònies tradicionals i danses de teatre. Totes elles cauen en una de les quatre categories: esperits de l'avantpassat, herois mitològics, la combinació de l'avantpassat i l'heroi, i els esperits animals.
En algunes cultures també es creu que al portar una màscara, la persona pren les qualitats de la representació d'aquesta màscara; és a dir, una màscara de lleopard induirà al portador a convertir-se o actuar com a lleopard. Així que no és difícil d'imaginar que aquesta setmana els nostres artistes han estat més salvatges que mai! :-D
Avui podeu gaudir de la meravella artística que han creat durant més de tres sessions! els nens i les nenes de segon, reciclant rotllos de cartró.
S'han convertit en uns genuïns bruixots de la tribu Manu-Manu. Jo de vosaltres els tindria molt de respecte, no sigui que us facin màgia i us converteixin en gripau!
3 comentaris:
GENIAL !!
Dóna gust veure un carnaval diferent i que els alumnes poden expressar la seva creativat.
Quin goig !!
MOltes felicitats!!
Me gusto mucho
Felicidades
http://monikfraile.wordpress.com/
Esteu molt guapos amb aquestes màscares tan xules.
Moltes felicitats!
Carles
Publica un comentari a l'entrada