dimarts, 11 de maig del 2010

Gràcies!

Quina gentada! Pares, mares, germans, germanes, avis, àvies, tiets, cosins... Tothom va gaudir de la nostra exposició! I ens sembla que va agradar molt! La classe màgica es va convertir per unes hores en un autèntic museu el dia de la seva inauguració! Els petits i grans artistes es sentien orgullosos de mostrar les seves obres: un camp de mimoses sobre un mar violeta, branques d'ametllers florits per l'ocasió, dracs amb foc de paper, tòtems africans a l'entrada, màscares amb cara de garrafa, papallones volant per l'aula i els petits ocells, amagats en les seves casetes de colors (una idea inspirada en aquest preciós treball :-) En fi! Tot un èxit! Volem agrair-vos a tots i a totes la vostra visita, especialment al Marco, la Begoña i la Sílvia que van venir expressament de Granollers, l'Helena de Tiana i l'Ana i en Francesc de Barcelona :-) Merci pel vostre entusiasme i les vostres felicitacions! I feliç Primavera!

6 comentaris:

xènia ha dit...

FANTÀSTIC!!!!

Susanna ha dit...

Gràcies a tu per ser com ets, per estimar-te als nostres fills i ensenyar-los a disfrutar de les coses senzilles. Va ser un plaer veure i compartir la vostre creativitat!

Anònim ha dit...

NO SAPS COM DISFRUTO VEIENT AQUEST BLOC....
PER MI ÉS UN CENTRE DE RECURSOS!!!!
Una mestra gironina agraïda

ateliersreinette ha dit...

très très beau!

aurea rigau ha dit...

hola cristina! soy profesora de manualidades y hoy he descubierto tu blog,cuando buscaba inspiración.que sorpresa más agradable!tu trabajo no solo inspira y motiva si no que emociona.gracias por ser como eres.
yo tengo un blog donde expongo mis trabajos de pirograbado,si le hechas un vistazo,espero que te guste."aurearigau@blogspot.com"
besitos

Anònim ha dit...

Bona nir Cristina! jo aquesta nit, amb l'Aleix, també hem gaudit d'una estoneta de manualitats.
El teu blog és preciós i encara més, com difruten els nostres fills, fent aquests treballs!
Sincerament, segueixes sent tan especial i original, com quan anavem a l'escola juntes.
Una abraçada!!