dimarts, 21 d’abril del 2009

Som notícia!


Avui 21 d'abril el nostre bloc ha estat destacat al 3cat24! M'han escrit un email dient-me:

"Hola Fem Manuals,

El 3cat24, pàgina web de notícies de TV3 i Catalunya Ràdio, vol mostrar el que es fa a la Blogosfera catalana i diàriament destaquem un blog amb contingut interessant. Avui dimarts 21 d'abril li ha tocat al teu. Ho pots veure aquí:
http://www.3cat24.cat/noticia/326283"
No esteu contents petits grans artistes?




Els nostres amics de "Kireei-Cosas Bellas", s'han emocionat amb les nostres roses de Sant Jordi i amb molt d'afecte les han ensenyat a tothom! ;-)

"The Crafty Crow", s'ha divertit amb els nostres insectes o la revista "Craftzine" els ha trobat molt interessants. Com també els científics de "Nerdabout". Sí! Tenim fans inclús a Nova York!

Ah! També hem estat seleccionats com a bloc finalista al "Premi de L'Associació Espiral" (un col·lectiu de professors i professores, tècnics, investigadors, estudiants i entitats, interessats en la promoció i l'aplicació dels tecnologies de la informació i la comunicació en l'educació (TIC). El 4 de maig sortiran els guanyadors d’aquest concurs. Esteu a temps de deixar-nos un comentari per recolzar-nos, a l’adreça http://ciberespiral.org/edublogs09/?p=1133 Merci :-)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, sóc la mare de dos dels teus nens, et vull felicitar a tu primerament i després als petits artistes que has creat, veritablement cada vegada que arriben a casa al treballs manuals em deixen bocabadada, el problema clar, com tot m'agrada tenim casa nostra que sembla un aparador.
MOLTES, MOLTES FELICITATS A TU CRISTINA I AQUESTS PETITS GENIS

Sther ha dit...

No m'extranya...

Teniu un blog exquisit. Tot el que feu i com ho presenta la Cristina. És un plaer entrar a mirar.
Felicitats i enhorabona!

Unknown ha dit...

Nois i noies, això és mereix un PREMI!! Ja podeu dir que sou "FAMOSOS"!! ;-)

I si ara ja sou uns ARTISTASSOS que sereu quan sigueu grans?

Continueu així!!

moni ha dit...

Hola Cristina!
Gràcies pel comentari i per haver-me inclós en el teu blog!!
Bon cap de setmana!!

Mireia ha dit...

Quin descobriment que he fet amb aquest blog!!! A partir d'ara ja us visitaré sovint. Moltes felicitats per la feina que feu!!!