dimecres, 4 de febrer del 2009

El fanalet xinès

En Pau Ariño celebra l'Any Nou xinès fabricant un fanalet típic d'Orient. L'any 2009 serà pels xinesos l'any 4707 i és l'any del Bou, segons l'horòscop tradicional de la Xina, un símbol de treball, lleialtat, fortalesa, cooperació i disciplina, característiques que en Pau té a Manuals! ;-)

La celebració de l'any nou xinès s'allarga durant quinze dies i es viu amb especial intensitat, essent comparable a les celebracions que es fan a Occident per Nadal i Cap d'Any. Els regals, l'engalanament de les cases i els generosos àpats familiars són també típics d'aquestes dates.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

mágrada molt es uriginal

Unknown ha dit...

M'encantaaaaaa!!
Ho comfesso... aquest me'l copiaré :P

I puc saber quin es aquest material tant bonic i lluent? :O

La classe màgica ha dit...

Hola Cristina,

aquest material bonic i lluent no són més que dues cartolines metalitzades: una de color daurat i l'altre roja. Les vam enganxar i per això vam aconseguir que el fanalet fos molt brillant per dins i vermellós i lluent per fora.

Pots trobar aquest tipus de material a qualsevol papereria una mica especialitzada com "Casa Piera" (Cardenal Casañas, 13, BCN o Galileu, 309, BCN), "Raima" (Comtal, 27, BCN) o "PEPAR" (Sepúlveda, 81, BCN).

Si fabriques un fanalet ens agradaria veure'l! ;-)

Anònim ha dit...

ESTA MOLT BEN FET PAU