dimarts, 2 de desembre del 2008

Garlanda de Nadal


Qui ens ho havia de dir que amb les oueres fariem una decoració de Nadal igual de maca o millor que les que venen a la Fira de Santa Llúcia! Només s'ha de tenir paciència i pintar 28 "cassoletes" de cartró! Després adornar-les amb or i llana i cosir-les amb filferro. Aquest any hem creat una garlanda de Nadal de categoria!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Estimada Cristina, la comunitat educativa: pares, mares, mestres/as, alumnes/as,.... t'estem molt agraits per la teva inestimable contribució al desenvolupament artistic interno-externo del procés d'ensenyament-aprenentatge i com has copsat l'interès participo-social dels infants/es del nostre entorn més inmediat. I, per finalitzar, encoratjar-te a que enriqueixis continguts i activitats en aquesta tasca tan lloable. Una càlida abraçada, Endevant!

Anònim ha dit...

Cristina, la nostra més gran felicitació!! Això es fa amb ganes, amb dedicació, amb estima pel que estàs fent. Evidentment la recompensa és la cara dels nens quan parlen del que fan a manuals i quan et diuen que l'any que ve l'activitat que no es volen perdre per res és la manuals.

Gràcies,

Pilar

La classe màgica ha dit...

Moltes gràcies Pilar i també a tots els pares i mares que us impliqueu amb tot el que l'activitat comporta, com reciclar, compartir les anècdotes de classe o visitar aquest blog junts. També he de confesar que ensenyar plàstica als vostres fills i filles és un plaer per a mi! ;-) Gràcies i bones festes a tothom!
Cristina

Unknown ha dit...

Aquesta guirlanda de Nadal ES PRECIOSA!!!
L'any vinent li en faré una per la meva mare (que a la seva escala, es dediquen a pispar les decoracions nadalenques :( poca feina... )

Maite ha dit...

Aquesta tarda la farem! Gràcies per les idees!!