divendres, 14 de juny del 2013

Far West again!

Què divertit va ser el taller d'estiu, fa un parell d'anys, on vam convertir la nostra classe màgica en un fantàstic i creatiu "saloon"! Si no ho recordeu, clicant aquí podeu refrescar la memòria.

Així que, com l'experiència va ser tan grata, aquest any he decidit fer de nou el exitós taller sobre els intrèpids vaquers del Salvatge Oest. Els alumnes de cinc anys s'ho han passat fenomenal i com l'altra vegada, ens hem posat de ple a la feina per crear: un estupend barret de "cowboy" amb la seva sivella d'or, una bandana ben decorada, la ferradura de plata que dóna bona sort, la serp de cascavell i per descomptat una bonica estrella de xèrif!


I aquí teniu els entremaliats bandits del comtat de Fem Manuals! Graciosos, oi?

dimarts, 11 de juny del 2013

El pirata de l'Antonio

 photo feltpirate_zps1551bf48.gif
A Fem Manuals ens agrada aprendre a cosir. A molts dels meus alumnes els encanta crear els seus personatges fets de feltre i són molt pacients a l'hora de realitzar-los. Prenem com a premissa cosir-ho tot! No "fem trampes" i no utilitzem cola en les nostres creacions. Si cosim, ho fem fins al final!
Cosir és una activitat de psicomotricitat fina molt important per als nens i les nenes, i penso que a les escoles hauria de fer-se sempre com a exercici de concentració i de destresa motriu.
Avui podeu veure el magnífic treball que l'Antonio, després de tres cursos sencers venint a les meves classes! ha pogut per fi acabar. I és que cosir un bon pirata fet de feltre, amb dedicació i molts detalls, com uns grans bigotis, una cicatriu de batalles, fil d'or per al barret, una boja calavera i un pegat amb "habitant" inclòs no és tasca fàcil... Malgrat tot podem dir que tenim un bon resultat capità! Divertit, oi?

dilluns, 10 de juny del 2013

L'últim taller de la temporada!


Gràcies Helena!

Què divertit ha estat poder ser una alumna més en els nostres tallers intensius!


I és que aquesta vegada, el passat dissabte 1 de juny, en el nostre curs intensiu dedicat a la ceràmica, l'Helena va ser la que va portar la batuta gairebé tot el matí! 

Un monogràfic dedicat a l'art de la ceràmica, a saber modelar una figura o a gaudir de la matèria. Per la meva banda vaig ensenyar a les nostres atentes alumnes, com crear una formiga a partir del reciclatge d'una pinça d'estendre, però més tard Helena ens va delectar amb clares i relaxants explicacions sobre el fang, la matèria, la terra... per després plasmar-les en peces de ceràmica.

Estimats i estimades alumnes de tots aquests cursos intensius, només dir-vos que aquest, ha estat l'últim taller de la temporada però no és el final d'una il·lusió per ensenyar-vos el que Helena i jo sabem i també per gaudir aprenent de tots vosaltres. Moltes gràcies per tot i feliç estiu!