dimarts, 20 de novembre del 2012

Taller de Nadal


Sento la tardança! Avui, per fi!, us puc presentar el "making of" del taller intensiu que vaig impartir juntament amb Helena el passat dia 27 d'octubre. Què dir que no hagi dit ja: és sempre una meravella trobar-se amb un alumnat tan apassionat. Fer classes i ensenyar a persones sensibles, amb ganes d'aprendre i de gaudir. L'esperit nadalenc, tan típic: bona harmonia i molt de caliu, va estar present en tot moment! Fins i tot el pastís nevat de xocolata blanca va deixar-nos un sabor ben dolç en tots els projectes, oi?
Gràcies a totes i a tots!, dos homes al taller, tot un rècord! :-D Gràcies per la vostra simpatia, la vostra capacitat d'ensenyar les vostres pròpies idees als altres, per contagiar-nos la vostra passió per la creativitat i les ganes d'aprendre. El vostre interès i dedicació, i per apassionar-vos al practicar noves tècniques. Heu estat excel·lents alumnes i l'Helena i jo només podem estar satisfetes d'haver après molt amb vosaltres compartint aquesta genial experiència juntes. 
Agraeixo que la Montse Vallhonrat i l'Olga Martínez, súper veteranes dels nostres cursos, també hagin fotografiat l'experiència. Fins i tot podeu veure els seus projectes que després van acabar molt bé a casa... Si és que no poden parar de crear! :-D

"Un curs però que ben profitós! Gràcies a vosaltres per tots els recursos que oferiu!!! Jo personalment m'ho passo pipa en cada curs i aprenc moltíssim. El pròxim... no me'l perdo!!!! Un petó del grans, Cristina!" Olga Martínez de "Petits Grans Artistes"

dijous, 8 de novembre del 2012

Titelles de dit

Quantes vegades hem fet titelles de dit! Un munt! Avui us ensenyo unes molt divertides inspirades en les que vam fer fa poc i que clicant aquí podeu tornar a veure. Aquest cop són uns lloros molt ben guarnits, plens de sanefes i detalls minuciosos. Potser és una petita titella, però l'hem treballat molt! Semblen aquelles decoracions de les nines russes, oi? Han quedat tan maques!

dimarts, 6 de novembre del 2012

Nou taller intensiu per adults per rebre els Reis Mags d'Orient com cal! Els famosos "reisiclats" de Fem Manuals i uns camells de suro molt divertits! Tot en un ambient creatiu on rebràs idees pràctiques i innovadores perquè amb el teu alumnat o amb la teva familia gaudeixis d'aquesta festa el proper mes de gener! Començar ara a planejar bonics projectes sobre aquests estimats i tradicionals personatges és el millor que pots fer! T'hi apuntes? Si vols inspiració clica aquí!
Informació pràctica
Preu 55€ (Material inclòs. Només has de portar una bata per no embrutar-te!)
Data Dissabte 24 de novembre de 2012
Llloc "Llum de colors" C/Mar 20, baixos, Tiana, Barcelona
Horari de 10:00 h a 14:00 h
Inscripcions a hcarreras@telefonica.net
o trucant al  933 955 281 o al 655 912 028
Condicions generals
Places limitades a 10 alumnes. Truca abans per confirmar-te si encara queden places!