dimecres, 19 de setembre del 2012

A Sagnier de nou!

Si sou nens i nenes de 4 a 10 anys, els dissabtes 29 de setembre6 d’octubre20 d’octubre10 de novembre 1 de desembre de 10:30 h a 13:30 h, podreu gaudir de les meves classes i dels "famosos" projectes de Fem Manuals. Impartiré uns divertits Tallers  Infantils al Centre Cívic Casa Sagnier: C/Brusi, 51. Sarrià-Sant Gervasi, Barcelona. Contacte i informació al telèfon: 934 140 195


Pirates! Dissabte 29 de setembre
Vols tenir el teu barret de pirata esplèndid, amb la temuda calavera, unes puntes ben cosides, tot riberejat amb fil d'or i la ploma d'un lloro xerraire? A l’abordatge!
Casetes d'ocells Dissabte 6 d’octubre
Reciclant cartró i amb una mica de fang i pintures fabricarem una bonica casa per un ocell amb plomes divertides.
Mussols de Tardor Dissabte 20 d’octubre
El senyor mussol serà un tap de suro, grassonet i ben petit. Això sí, tindrà les seves ales, la seva cua, les seves plomes, el seu bec d'or i uns ulls que brillaran en la foscor donant-li un aspecte misteriós.
Bruixes i Bruixots Dissabte 10 de novembre
Barret, vareta, pèls d'aranya i molt misteri són els ingredients per a aquest encanteri! Màgia potàgia de cap a peus, avui serem bruixes, com ho veus?
Garlanda de Nadal Dissabte 1 de desembre
Farem una decoració de Nadal igual de maca o millor que les que venen a la Fira de Santa Llúcia! Només s'ha de tenir paciència per adornar-la amb or i llana i cosir-la amb filferro. Crearem una garlanda de categoria!

Esplèndid taller!

Fa molt pocs dies, Fem Manuals juntament amb Llum de Colors, va oferir un pràctic i intensiu taller de Tardor per a adults. Avui us mostro algunes imatges de les entusiastes alumnes que vam tenir treballant sense parar: El fantàstic trio de l'escola Joviat: la Carlota, la Lola i la Judit, emprenedores i molt actives, la laboriosa Mont, sempre concentrada en la seva tasca, la Marcela, escultora i experta en ceràmica i bons consells i la seva dolça filla Marta, jove mamà amb ganes d'aprendre. El genial duet d'Alella que repetia sessió: les simpàtiques Mari i Marta, apassionades en tot el que sigui artístic, i l'Anna, tranquil·la i tenaç, segura del seu treball. A totes elles, l'Helena i jo, us donem les gràcies per la vostra passió demostrada i l'atenció rebuda i pel vostre tracte càlid en cada projecte del taller.









Esperem que el que hàgiu après pugueu aplicar-ho en la vostra vida diària o ensenyar-ho als vostres alumnes, doncs nosaltres hem après molt de vosaltres també!

Com va dir Ciceró, si vols aprendre, ensenya!
"Lloc agradable, ambient relaxant, taller productiu, pastís deliciós...  Amb ganes de repetir, gràcies!" Anna Gonzalvez Pinell

dijous, 13 de setembre del 2012

Aire Fresc


Comencem un nou curs! I, encara que el primer dia de classe ha estat molt calorós, volem començar amb un aire fresc i ple de noves idees. Així que: Hola Manuals!!! Et donem la benvinguda de nou amb un senzill però divertit molinet de vent. Paper blanc ple de dibuixos sobre l'estiu o minucioses sanefes, un palet, agulla i tap de suro. Ja està! Brisa o vent, corre, corre... Nosaltres només hem de deixar volar la nostra imaginació!


dimecres, 5 de setembre del 2012

Photobucket
Comença el curs escolar amb energia! Fem Manuals t'ofereix un petit però profitós taller intensiu amb bones idees per motivar al teu alumnat aquests primers dies després de vacances!

Aprèn a crear una c
astanyera amb llana molt original! Un gran bolet màgic de paper maixé i un ben petit només amb fang blanc. Divertits nap-bufs entremailats només creats amb una mica de pintura i un tap de vi. Noves tècniques d'impressió: "gravats" senzillament amb cola blanca o porexpan... Fades i bruixots del bosc fets amb pinyes i materials de reciclatge...

Una bona manera de començar un curs amb innovadores idees! Et facilitarem les eines i l'enginy per crear imaginatives activitats amb un tema principal: la Tardor. Projectes "Made in Fem Manuals" ;-)
Inspira't 
clicant aquí :-)

Informació pràctica
Preu 55€ (Material inclòs. Només has de portar una bata ¡per no embrutar-te!)
Data Dissabte 15 de setembre de 2012
Llloc "Llum de colors" C/Mar 20, baixos, Tiana, Barcelona
Horari de 10:00 h a 14:00 h
Inscripcions a Helena Carreras: hcarreras@telefonica.net
o trucant al  933 955 281 o al 655 912 028
Condicions generals
Places limitades a 10 alumnes. Truca abans per confirmar-te si encara queden places.

dimarts, 4 de setembre del 2012

PDA a Madrid

Aquí teniu algunes imatges del taller de Madrid! Quan PDA acabi el preciós curt que estant realitzant us el mostraré amb molta il·lusió!