dilluns, 21 de maig del 2012

Àfrica

Àfrica és present molts cops a Fem Manuals. Si cliqueu aquí trobareu un munt de records! Aquest cop els artistes m'han ajudat de valent. I dic ajudat perquè avui no han creat res per emportar-se a casa. Els he demanat si volien decorar amb estampats africans unes banderoles per la meva amiga Ana. Els he explicat que l'Ana es va casar fa poc amb en Lamin i aviat faran una festa per celebrar-ho.
- Em podeu ajudar a pintar sanefes en aquestes llargues tires de tela per decorar la festa?
- I tant que sí! - m'han dit amb moltes ganes.
I quina preciositat d'estampats! Moltes gràcies grans artistes! Sou fantàstics. L'Ana i en Lamin estaran encantats amb aquest present únic i especial!
I aquest passat dissabte, als tallers que imparteixo a Casa Sagnier (més informació aquí) les màscares africanes també van conquistar la classe. Cartró, branques de palmera, pintura negra de carbó, pintura roja de sang i un collaret molt elaborat de bruixot de la tribu... Ens ho vam passar més que bé!

dimecres, 16 de maig del 2012

Festa de la Primavera!



Explosió de colors, de fantasies, d'aromes de bosc i cireres, de somriures, d'il·lusió i molta satisfacció per la feina realitzada. Una preciosa exposició de color, veritat?

No vull oblidar-me d'agrair a tots i a totes la vostra visita i participació. A l'Olga i a la Montse per moltes de les fotografies de l'exposició. A la dolça Nati, que amb la seva ajuda i els seus consells vam poder passejar per aquest bosc tan bonic! Els conills, els vaixells i els rams de cartró són una autèntica passada Nati: realment fas màgia amb l'art! Ah! I una abraçada enorme a tots els petits artistes pel seu esforç i la seva graaaan paciència! :)




























dilluns, 14 de maig del 2012

Photobucket
És l'últim curs de la temporada! Hauràs d'acomiadar-te dels tallers per a adults amb un somriure fresquet, oi? Aviat serà estiu i després, al setembre amb tot un any escolar per endavant, t'agradarà sentir la tranquil·litat de començar el curs carregat de noves idees. Així que et facilitarem les eines i l'enginy per crear activitats divertides amb un tema principal: la Tardor. Projectes originals "Made in Fem Manuals" ;-) Mussols de tardor, tècniques per treballar el cartró pedra o dibuixos fets amb oli de girasol, mòbils fets d'elements naturals, carabasses de pagès, impressió sobre paper... Inspira't clicant aquí :-)
Informació pràctica
Preu 55€ (Material inclòs. Només has de portar una bata ¡per no embrutar-te!)
Data Dissabte 9 de juny de 2012
Llloc "Llum de colors" C/Mar 20, baixos, Tiana, Barcelona
Horari de 10:00 h a 14:00 h
Inscripcions a artefacta@artefacta.es
Condicions generals
Places limitades a 10 alumnes. Per confirmar-te si encara queden places truca abans al 93 395 52 81. Per donar-te de baixa has d'avisar amb 5 dies d'antel·lació.

dilluns, 7 de maig del 2012


Estimats pares, mares, familia i amics,

el pròxim diumenge 13 de maig, amb motiu dels actes de la Festa de la Primavera, Fem Manuals amb tots els artistes de la classe màgica, participaran en una exposició col·lectiva que es farà a l'aula de manualitats de deu a una del migdia. Ens plau convidar-vos a passejar per un bosc ple de colors i màgia durant una estona! L'adreça per arribar a l'escola la trobareu clicant aquí

Cirerer florit


Què bonic és el cirerer que hi ha al jardí de l'escola! Cal admirar que, encara que és molt petit, ha florit com un arbre gegant i en les seves branques primes hi ha centenars de flors blanques, rosades i d'una delicadesa extrema. L'observem bé: cinc pètals i un tacte de seda. El dibuixarem i també el podreu veure a classe el proper dia tretze, durant la nostra exposició de primavera.