dimarts, 24 d’abril del 2012

El drac "Menja-llibres"

Per la diada de Sant Jordi, els bons artistes de sisè han realitzat un punt de llibre d'allò més divertit, col·locant ulls i dents igual que un drac mossegant la cantonada d'una pàgina. Ens hem inspirat en la fabulosa idea de "I could make that" i hem seguit totes les instruccions descrites en el seu web per crear aquests divertits monstres.


diumenge, 22 d’abril del 2012

Sant Jordi al Carmel

Potser encara esteu a temps i queden places! Demà dilluns a partir de les sis de la tarda, impartiré un petit taller de Sant Jordi amb dracs, princeses i cavallers... Si voleu venir, esteu convidats i convidades. Serà al mateix lloc que vam fer el divertit taller sobre els "ReisCilats". Clicant aquí ho podeu tornar a veure.

Acosteu-vos doncs a la bonica biblioteca d'El Carmel i passeu una bona estona amb mi. Estaré encantada. Aquí rebreu tota la informació!
*24 d'abril: I aquests són els fantàstics dracs que hem fet amb molta il·lusió.

diumenge, 15 d’abril del 2012

Molt a prop!


Avui uns bolets i unes quantes tulipes precioses... A prop, molt a prop tenim la nostra exposició i no parem de produir i fabricar meravelles amb tot de coloraines!

La pomera

Fa dos anys, per la Festa de la Primavera, vam fer uns insectes molt macos perquè poblessin l'arbre que teníem en classe ja que s'havia quedat trist i pelat després que cadascun s'emportés la caseta de l'ocell. Si no sabeu de què parlo, cliqueu aquí i ho recordareu...
Doncs es veu que aquesta primavera el nostre arbre ha florit i resulta que és una pomera! Precioses fruites fetes amb ceres de diferents tonalitats de vermell i unes grans fulles verdes molt ben treballades amb tot de detalls fets a llapis... Bonica, oi?