dilluns, 12 de març del 2012

Aquest proper 24 de març et tornem a oferir amb molt d'entusiasme un nou taller per adults ple de fresques idees per donar la benvinguda a aquesta primavera.
Aprendràs a realitzar un ikebana preciós dels ametllers florits, la delicadesa del paper de seda estarà present en els teus rams per decorar la teva classe o la teva casa. Tècniques per treballar el cartró pedra o dibuixos fets amb oli de girasol seran algunes de les noves sorpreses que aprendràs en aquest curs. Divertits insectes, ocells amb els seus nius fets d'elements naturals, ales de seda, plomes de colors i tècniques d'impressió sobre paper.... Et véns de pícnic aquest dia assolellat?
Informació pràctica
Preu 120€ (material i dinar inclòs. Només cal portar l'esmorzar i una bata per no embrutar-se!)
Data dissabte 24 de març de 2012
Lloc "Llum de colors" C/Mar 20, baixos, Tiana, Barcelona
Horari de 10:00 h a 14:00 h i de 15:30 h a 19:00 h
Inscripcions a hcarreras@telefonica.net
Condicions generals
Places limitades a 10 alumnes. Cal fer un pagament previ de 20€ per reservar la plaça (Per confirmar-te si encara queden places truca abans al 93 395 52 81 o al 655 91 20 28. Pregunta per l'Helena!). Per donar-te de baixa cal avisar amb 5 dies d’antelació.

1 comentari:

Cori Mori ha dit...

Hola!!! Jo també sóc mestra (encara que no hi treballo, de moment) però penso que aquesta manera de treballar és la que falta a les escoles! Dones idees espectacular, tant de bo algun dia pugui dur-les a terme!!

Moltes gràcies!

http://cori-mori.blogspot.com/