dimecres, 22 de juny del 2011


I per últim els més petits! Petits, però han sigut els vaquers més aventurers del ranxo, perquè han descobert sense por les grans terres del Salvatge Oest.

S'han après la cançó de "Oh Susanna" en un tres i no res, han folrat de plata com autèntics artesans la seva ferradura de la sort i han ensinistrat un cavall salvatge de les planes d'Oklahomanuals!
En fi, aquí els teniu, descansant d'un llarg viatge, fent un petit berenar per seguir l'aventura en terres inhòspites i llunyanes ;-)
Bon estiu a tothom!

dijous, 16 de juny del 2011

Hiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

Una altra familia de cowboys i cowgirls han estat cavalcant aquesta setmana pel Ranxo de Manuals! Són els intrèpids vaquers de primer! Igual que l'anterior grup, han treballat amb moltes ganes i els resultats són sorprenents:
bandanes amb històries de duels entre bandits, trets de pistoles amb les seves ràpides bales que et freguen l'orella, fiuuuuuu!, una ferradura de la sort, feta amb molta paciència i concentració i alguna calavera de bestiar enmig del camí pedregós del desert...
Un Oest bastant perillós, però molt, molt divertit, oi?

dimecres, 8 de juny del 2011

Welcome to Fem Manuals Saloon!

El Salvatge Oest ha arribat a la classe màgica! El curs passat vam ser pirates. Aquest any som uns autèntics cowboys i cowgirls! Vaquers molt valents perquè, encara que a vegades som una mica entremaliats, tenim un esperit de veritable sheriff!
Així que decorarem amb molta paciència la nostra preciosa bandana que portarem per protegir-nos del molest vent del desert d'Arizona... o a vegades, per amagar la cara quan robem bestiar, heheh...
Però clar si som lladres ens buscaran com a perillosos delinqüents! Encara que la recompensa serà de 10.000 somriures! Quina fortuna!!
Això sí, si fugim del calabós del sheriff i marxem cap al desert, vigilem de no trobar-nos amb una serp feta de taps de suro amb cascavell inclòs!
Sembla inofensiva, però te uns bons ullals tacats de sang! Agh!
I aquí el primer grup de vaquers, els del ranxo de segon! Aneu en compte que són molt agosarats!