dimecres, 30 de març del 2011

Bip, bip!


M-A-G-I-C-C-L-A-S-S · B-I-P · B-I-P!!!

Un altre cop, misteri!

Una altra vegada us donem només una pista, us mostrem una goteta de l'immens mar artístic que anem a produir per sorprendre-us el dia de la Festa de la Primavera que serà el proper mes de maig.
Amb el que heu llegit abans i aquesta bonica foto... podeu esbrinar de què anirà la nostra exposició, oi? :-D

dijous, 24 de març del 2011

Apareixem a Kireei!


Sempre estem orgullosos de formar part de projectes bonics i interessants com els que fa Kireei! Fa dos anys ja vam aparèixer a les seves pàgines i actualment tenim un petit racó a la seva web...
Ahir, després de molta feina, les nostres amigues van regalar a tothom el plaer de poder gaudir del seu segon fantàstic magazine. I encara més! Ens fa molt feliços formar part d'aquest nou número. Visiteu-lo, val la pena!

dimecres, 23 de març del 2011

Primavera


Ja ha arribat! I no poden faltar els nostres ametllers florits, fets de suau paper de seda, elegants en la nostra classe màgica... Què bonics! És un projecte molt vistós i, el més pràctic: aquestes blanques i rosades flors fetes amb tanta delicadesa mai es marceixen!
Benvinguda primavera!

El castell i la bandera negra


Només cal veure la cara d'orgull que se li queda a un quan fa el treball amb ganes i entusiasme. Felicitats Sergi i Aleix!

¡Kiaaaaaaaaaai!


Recordeu aquell Superman tan divertit? El vam fer reciclant el filferro que subjecta el tap de suro d'una ampolla de cava? Va tenir moltíssim èxit! Aquesta vegada, hem afegit un extra molt interessant: folrar amb llana les cames i els braços. Així s'aconsegueix que els nostres personatges es converteixin en autèntics karatekes! Kiaaaaaaaaaai!!! Què divertit i què fàcil és!

dimecres, 16 de març del 2011

Fórmula 1

Per guanyar un Gran Premi, una escuderia necessita uns enginyers molt especialitzats. Es fan milers d'hores de proves amb maquetes a escala abans de construir els monoplaces o de fabricar les peces a mida real...
Nosaltres hem decidit començar reciclant tubs de cartró, taps d'ampolles de plàstic i de suro per fer el nostre super cotxe. També amb cartolina dibuixarem un gran foc que surt del tub d'escapament, un pilot expert i el nostre número de la sort!
A la classe màgica estan corrent molts Alonsos, Hamiltons i Buttons! Qui creieu que serà el campió?

dissabte, 5 de març del 2011

Els mags de les piragües


La tribu de segon dels divendres són Els Mags de les piragües! Aquí els teniu. Una meravella de màscares, no calen més paraules.



divendres, 4 de març del 2011

Mandongos!

La tribu dels Mandongos ha ballat avui una divertida dansa de la pluja: prepareu els paraigües perquè hi ha tempesta per a estona!
Per fer aquestes màscares hem reciclat materials com el cartró de les caixes dels cereals i el més autèntic: unes fantàstiques fulles de palmera del nostre jardí que vam anar a recollir com a genuïns habitants d'una tribu africana!
També vam pintar les nostres màscares amb el negre del carbó de les fogueres i amb el vermell de la sang de les hienes! Grrrrrrr...
Correu! Els terribles Mandongos ja estan aquí!

dijous, 3 de març del 2011

Calaveras asesinas!


Quina por de tribu! Aquestes calaveres són les més terrorífiques d'Àfrica! I si no, mireu!

dimecres, 2 de març del 2011

Els bruixots del dimecres i els Saharukas!

Bruixots del dimecres!

Els Saharukas!!!

dimarts, 1 de març del 2011

Tribu Kinta-Kunte




Som els de cinquè
uns bruixots en blanc i negre
ens agrada fer ganyotes
i fer màgia amb molt de pebre!
Vigila el que ens dius
o aniràs a la cassola!
Kinta-Kunte som la tribu
la més xula de l'escola!

Àfrica: Màscares de bruixot

Fa uns dies us vam dir que preparàvem un fantàstic Carnestoltes dedicat a Àfrica i les seves màscares. Els artistes de segon fins a cinquè, molt interessats sobre el tema, van buscar imatges i informació sobre el que és i representa una màscara.
Vam veure que moltes màscares es feien de fusta i elements naturals. I que especialment les d'Àfrica exerceixen un paper important en les cerimònies tradicionals i danses de teatre. Totes elles cauen en una de les quatre categories: esperits de l'avantpassat, herois mitològics, la combinació de l'avantpassat i l'heroi, i els esperits animals.
En algunes cultures també es creu que al portar una màscara, la persona pren les qualitats de la representació d'aquesta màscara; és a dir, una màscara de lleopard induirà al portador a convertir-se o actuar com a lleopard. Així que no és difícil d'imaginar que aquesta setmana els nostres artistes han estat més salvatges que mai! :-D
Avui podeu gaudir de la meravella artística que han creat durant més de tres sessions! els nens i les nenes de segon, reciclant rotllos de cartró.
S'han convertit en uns genuïns bruixots de la tribu Manu-Manu. Jo de vosaltres els tindria molt de respecte, no sigui que us facin màgia i us converteixin en gripau!