dimecres, 29 de setembre del 2010

Avui vaga general i nosaltres som...


Estem treballant de valent preparant el nou projecte de la Tardor! Uns esquirols de paper maixé que seran els reis del pati dels pinyons.
Com els fem? Doncs amb uns gots de plàstic que volien llençar i ens els van donar, gràcies Charo! i moooolts papers de diari... Amb aquests dos materials reciclats aviat la classe serà envaïda per un exèrcit d'esquirols juganers! Teniu ganes de veure'ls, oi? Com sempre, paciència! Fer una figura de paper maixé requereix el seu temps.
Per ara, dono les gràcies a tots els pares i mares que us involucreu amb els vostres artistes i participeu en la recerca d'imatges d'esquirols. Gaudiu avui d'aquests bonics dibuixos, perquè són autèntiques obres d'art!

divendres, 24 de setembre del 2010

Bola va!


Com hem fet en altres cursos aquesta setmana ens hem dedicat a enfilar boletes de colors per formar un braçalet. Hem après el que és una sèrie de dos, tres i fins i tot quatre colors! I també hem vigilat on era el nus final del nostre cordillet, perquè només una distracció i totes les boletes s'escapen per tot el terra de la classe. Segur que algunes estan fent ara una festa sota el moble de les pintures!

dilluns, 13 de setembre del 2010


Notícia per a tots els nens i les nenes artistes que no van poder participar als tallers de pirates i al taller d'insectes que vam fer fa uns cursos a la classe màgica!!! Podeu gaudir de nou d'aquests dos divertits projectes a Barcelona ciutat. Concretament a Duduá! Un espai multidisciplinar, amb moltes ganes de fer tallers divertits com els nostres. Cliqueu aquí per a més informació! També podeu participar artistes que no sou de l'escola Canigó! No us ho podeu perdre! :)

dimarts, 7 de setembre del 2010

Per treure's el barret!


Hem començat el curs i us donem la benvinguda amb tots els honors! Avui hem fet un fàcil exercici de PA-PI-RO-FLÈ-XIA. Paraula complicada però divertida de dir (prové de la paraula papir: paper i del llatí flexus (part. pas. de flectĕre): acció i efecte de doblegar). I com som tan elegants, què millor que començar la classe amb un barret de paper! Molt ràpid de fer, molt graciós de portar. Ara ja sabem com convertir una avorrida fulla de diari en un barret de categoria. Us atreviu a fer-lo a casa? Si voleu veure més artistes amb barrets cliqueu aquí!