dijous, 28 de maig del 2009

dimecres, 27 de maig del 2009

Superherois!


Qui ens ho havia de dir que amb una cinta d'un material estrany, fet de plàstic tou per una cara i de paper metalitzat per una altra i quatre taps de refresc, ens inventariem uns cinturons de superheroi com els que porten amb molt d'orgull els artistes de primer!

Luis i el seu conill


Luis ens presenta al seu amic rosegador! Encara no sabem quin nom li ha posat, però el que sí sabem és que sembla un conill simpàtic i molt elegant, fins i tot duu una corbata de llacet!

Braçalets indis

Amb els petits artistes de p4 i p5 ens ho hem passat pipa dissenyant un braçalet indi!

Com és una activitat molt fàcil de fer us recomano que la practiqueu a casa amb els vostres fills i filles, els hi encanta! Només heu de tenir a mà filferros neteja-pipes, que són molt suaus i de bonics colors i petites peces de fusta de joieria infantil. I apa! Fes el teu braçalet mentres cantes la cançó de la tribu dels Manu-Manu!

I quan ja lluíem al canyell la nostra pulsera màgica hem sortit a fora i hem ballat la dansa del indi traçut: EEEEeeeeeeeeeeHhhhh, OoooOOOOHhhhhhh, manu-manu-manu-AAAaaals!!!

dimarts, 26 de maig del 2009

Intel·lectuals


Amb les seves super ulleres de cartró ploma, L'Iñaki i en Joan semblen dos catedràtics de filosofia, hehehe!

Pintem el terra amb guixos de colors i aigua!


Fa poc vam veure una entrada al bloc dels nostres amics de Kireei, on ens mostraven una idea molt divertida que ells van descobrir al bloc de Filth Wizardry. L'activitat, senzilla però bonica, ens va agradar tant que l'hem practicada al nostre "pati", davant de la classe màgica, amb els alumnes de p5. Oi que ens ho vam passar d'allò més bé?

dilluns, 18 de maig del 2009

Gràcies!


Gràcies mares, pares, familiars i amics que vau venir a visitar l'exposició dels vostres petits grans artistes a la classe màgica! Va ser tot un èxit i vam estar molt contents de tenir-vos allà gaudint de les precioses obres d'art ;-)

Per la Festa de la Primavera vam tenir un dia magnífic, amb molt de sol! I la nostra aula també feia molt de goig: ocells de paper maixé volaven per sobre de les floretes de colors, fetes amb material reciclat i fulles de paper vegetal. Uns altres ocells, fets amb ceres i tinta aiguada, es van instal·lar a la nostra paret-cel blau que hi ha davant de classe. I molts insectes, molts! Tots volant per dins i fora de la classe màgica ens feien riure amb les seves cares divertides!

Les fades i els follets van tornar a la classe màgica a veure l'exposició


L'escarabat rinoceront d'en Marc Pastor ens vigilava silenciosament...

L'espiadimonis d'en Pau Ariño va ser tot un èxit!


Els insectes dels més ganàpies ens acompanyaven amb il·lusió!


La nostra paret blava, davant de classe, es va convertir en un preciós cel blau ple d'ocells!



Unes teules es van convertir en autèntiques obres d'art primitiu!


I unes rajoles ja no van ser mai més unes simples rajoles aburrides


dimarts, 12 de maig del 2009

dijous, 7 de maig del 2009

Preparant la festa


Fa uns dies que no fem soroll... Estem enfeinats preparant la festa de la primavera! El pròxim diumenge dia 17 de maig, durant tot el matí, hi haurà l'exposició d'algunes de les nostres obres d'art a la classe màgica. Us esperem a tots i a totes amb molta il·lusió! Per fer boca, us mostrem imatges dels alumnes de tercer pintant uns elegants ocells blancs que volaran per l'aula el dia de la festa.