dilluns, 27 d’abril del 2009

Més insectes!

Els artistes de p5 de dilluns i de dimarts ja han acabat els seus insectes! Per fi! Els veureu amb més qualitat a l'àlbum!

Insectes de p5 (dilluns)

Insectes de p5 (dimarts)


dimarts, 21 d’abril del 2009

Dracs!


La llegenda de Sant Jordi diu que el cavaller va lluitar contra el malvat drac que tenia presonera a la princesa. Finalment, Sant Jordi venç a la bèstia i en el lloc on el drac vessa la seva sang creix un roser com a senyal d'amor i d'amistat. Nosaltres no tenim una classe molt espaiosa per a allotjar a grans monstres així que hem fabricat petits dragonets que semblen ser molt amistosos...


Princeses de p5!

Som notícia!


Avui 21 d'abril el nostre bloc ha estat destacat al 3cat24! M'han escrit un email dient-me:

"Hola Fem Manuals,

El 3cat24, pàgina web de notícies de TV3 i Catalunya Ràdio, vol mostrar el que es fa a la Blogosfera catalana i diàriament destaquem un blog amb contingut interessant. Avui dimarts 21 d'abril li ha tocat al teu. Ho pots veure aquí:
http://www.3cat24.cat/noticia/326283"
No esteu contents petits grans artistes?




Els nostres amics de "Kireei-Cosas Bellas", s'han emocionat amb les nostres roses de Sant Jordi i amb molt d'afecte les han ensenyat a tothom! ;-)

"The Crafty Crow", s'ha divertit amb els nostres insectes o la revista "Craftzine" els ha trobat molt interessants. Com també els científics de "Nerdabout". Sí! Tenim fans inclús a Nova York!

Ah! També hem estat seleccionats com a bloc finalista al "Premi de L'Associació Espiral" (un col·lectiu de professors i professores, tècnics, investigadors, estudiants i entitats, interessats en la promoció i l'aplicació dels tecnologies de la informació i la comunicació en l'educació (TIC). El 4 de maig sortiran els guanyadors d’aquest concurs. Esteu a temps de deixar-nos un comentari per recolzar-nos, a l’adreça http://ciberespiral.org/edublogs09/?p=1133 Merci :-)

dijous, 16 d’abril del 2009

Les roses de Sant Jordi



A Manuals celebrem la diada de Sant Jordi!
Els més petits pintem tres cassoletes d'oueres i després les enganxem una sobre l'altra formant una rosa de categoria! Afegim la tija i una fulla molt verda, l'espiga i ja està! Per donar-li un toc màgic la perfumem i ja sembla de debò!





Els més grans també fem unes roses molt boniques! Només cal retallar una espiral dibuixada en un quadrat de feltre, enrotllar la cinta de tela en una branqueta de fusta i afegir també el perfum! Ah! I el millor de tot: cap d'aquestes roses es marceix!